15e internationale IRPA-congres in Seoul, Korea

De website met informatie over het 15e Internationale IRPA-congres in 2020 in Seoel staat online. Als thema voor dit congres is gekozen voor: "Bridging Radiation Protection Culture and Science –Widening Public Empathy".

Registreer alvast als geïnteresseerde en ontvang regelmatig updates van de organisatie. http://www.irpa2020.org/

De NVS kent sinds 2009 speciaal voor jonge leden/young professionals de zgn. Joh Atenbeurs. De beurs wordt iedere twee jaar beschikbaar gesteld en is bedoeld om beginnende stralingsdeskundigen financieel te ondersteunen bij deelname aan een IRPA-congres. Dè gelegenheid om je wetenschappelijk of toegepast werk te presenteren aan vakgenoten. Dit is de kans om deel te nemen aan het IRPA-congres in Seoul! Laat het ons weten als je interesse hebt of iemand kent voor wie dit een uitgelezen kans is om aan het congres deel te nemen.